Valori

Valorile noastre

Pifati, o companie cu capital integral autohton, este singurul producător din România de sisteme de încălzire industriale, care, la 1 martie 1991 s-a constituit ca societate pe acțiuni sub numele de PIFATI S.A. În 2019 Pifati devine o firmă integral privată și pentru prima dată se enunță principiile de bază ale companiei. Valorile noastre reprezinta esenta filozofiei noastre de business si reflecta modul in care ne abordam clientii si partenerii nostri.

Spirit de echipă

Suntem percepuți și lucrăm ca o echipă, pentru a oferi beneficii tuturor: consumatori, comercianți, parteneri de afaceri, autorități și comunități pe care le deservim. Parteneriatele de lungă durată ne îmbogăţesc experiența.

Independență

Ne mândrim cu o tradiţie îndelungată ca întreprindere independentă şi continuăm să ne dezvoltăm în mod consecvent. Independenţa noastră ne permite să stabilim noi înşine direcţia şi ritmul în care ne dezvoltăm.

Integritate

Actiunile noastre sunt caracterizate prin deschidere, onestitate si consecventa. Noi ne onoram angajamentele si ne respectam promisiunile. Desfasuram activitatile afacerii in mod corect si onest, fara a fi influentati de factori externi sau de simpatii personale si aprecieri.

Responsabilitate

Actionam in mod responsabil. Daca ne asumam responsabilitatea actiunilor noastre, vom face schimbari semnificative. Individual sau in echipa, ne asumam deciziile pe care le luam si suntem responsabili pentru rezultatele muncii noastre.