Servicii

Pifati – furizorul de servicii termice industriale

O companie cu capital integral autohton, este singurul producător din România de sisteme de încălzire, industriale. Pifati este specializată in comercializarea unei game variate de echipamente, utilaje, accesorii, piese de schimb pentru instalatii de incalzire, asigurand consultanta, proiectare, service și montaj.

Pifati produce o gama completa de sisteme de incalzire industriala: cazane de apă caldă sau abur, centrale termice modulate sau de bloc, degazoare, separatoare, filtre de apă, pompe de căldură sau coșuri de fum.

  • Clădiri și unități comerciale
  • Municipalități
  • Industrii

Soluții de sistem industriale, eficiente, pentru clădiri comerciale, industrii, municipalități, pachete complete pentru rețele de termoficare.

O gama completa de servicii și sisteme de incalzire industriala: cazane, centrale, degazoare termice, separatoare de gaz, filtre, coșuri de fum, etc.

Recunoscuți pentru echipele de service și mentenanță, suntem pregătiți să intervenim rapid și eficient. Investim in responsabilitate după vînzarea produselor.

Centrale termice modulate(în container) sau centrale termice de bloc. Soluții eficiente, consultanță și proiectare, instalare și service, cu o gama gamă de putere oferită de la 18-3.000kW